Качествена домашна ракия
Смятаме се за майстори на домашната ракия, но знаем ли всички тънкости?
Знаем ли, че дори от моркови, картофи, пшеница и ечемик можем да направим качествена ракия?
Знаем ли
- как да подготвим материала за ферментация така, че да не го похабим
- кога и как да отстраним първака и да го използваме ли в преварката
- а патоките
- какви подобрители, бистрители и ароматизатори да използваме, за да стане нашата ракия превъзходна.
На тези и на още много други въпроси ще намерите отговор в поредната книга на проф. Д. Цаков. В нея той разкрива тайни, научени от практиката и неписани до сега в големите книги. Споделя своя опит и многогодишни наблюдения и ни съветва как да подобрим качеството на вече произведена, но незадоволяваща изискванията ни ракия.
Kниги от същия жанр
-
Античният святпечатна:
32.40 лв.
16.56 EUR -
Експерт по розитепечатна:
22.95 лв.
11.73 EUR -
Проект Дълголетиепечатна:
14.00 лв.
7.15 EUR -
Безлуннияпечатна:
9.00 лв.
4.60 EUR -
Социална политикапечатна:
15.60 лв.
7.97 EUR -
Духът на хомеопатиятапечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Чужденец в раяпечатна:
2.00 лв.
1.02 EUR -
Умната оранжерияпечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Хемингуейпечатна:
25.00 лв.
12.78 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.