Качествена домашна ракия
Смятаме се за майстори на домашната ракия, но знаем ли всички тънкости?
Знаем ли, че дори от моркови, картофи, пшеница и ечемик можем да направим качествена ракия?
Знаем ли
- как да подготвим материала за ферментация така, че да не го похабим
- кога и как да отстраним първака и да го използваме ли в преварката
- а патоките
- какви подобрители, бистрители и ароматизатори да използваме, за да стане нашата ракия превъзходна.
На тези и на още много други въпроси ще намерите отговор в поредната книга на проф. Д. Цаков. В нея той разкрива тайни, научени от практиката и неписани до сега в големите книги. Споделя своя опит и многогодишни наблюдения и ни съветва как да подобрим качеството на вече произведена, но незадоволяваща изискванията ни ракия.
Kниги от същия жанр
-
Енциклопедия на архитектуратапечатна:
39.99 лв.
20.44 EUR -
Моята любов Емил + CDпечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Животът на Едгар Кейсипечатна:
14.95 лв.
7.64 EUR -
Маската - свобода и затворпечатна:
5.90 лв.
3.01 EUR -
Вълчан войвода и златото на Римпечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Пежо 405: ремонт и подръжкапечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
50 ключови думи на съвременната културапечатна:
4.50 лв.
2.30 EUR -
В капана на Глобалния хаоспечатна:
25.00 лв.
12.78 EUR -
The Hothouseпечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.