Катриона - Сиянието на Черната Звезда - Част 5

Още от поредицата Катриона

Катриона - Сиянието на Черната Звезда - Част 5

(5.00 от 4 гласа)Всяко момиче мечтае да стане повелителка на страната си, но какво да прави тази, за която високото положение е просто сделка, чито условия кесарят започва безжалостно да променя както счита за нужно? Съпругата на властелина на Еррадарас вече няма право на грешка, няма право на собствена воля, няма право на чувства. Тя е императрица на възраждащата се империя на пресветлите. Деянията й би трябвало да са безупречни, думите – изпълнени със сияние и величие, решенията – да отразяват мислите на съпруга й…  И може би някой очаква от нея да забрави, да се смири, да се подчини, да изгуби себе си в светлината на величието на Великия Араеден, но Катриона не се предава никога!

И бившата престолонаследница на Оитлон успява да извоюва свободата си в света, който отсега нататък се подчинява само на нея. 
Сиянието на Черната звезда затъмнява светлината на слънцето.  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Година: 2020
ISBN: 202063253
Поредица: Катриона

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: