Как да подобрим кулинарните си умения
Това е най-добрият наръчник за всеки, който иска да стане истински „шеф” и да обере овациите в кухнята. Навлезте в света на кулинарното изкуство, водени от Марк Уилям Алисън, майстор готвач и преподавател. Следвайте кратките специализирани указания и натрупайте умения и самочувствие! Марк Уилям Алисън ръководи департамента за кулинарни науки на университета „Джонсън и Уелс” в Шарлът, Северна Каролина, САЩ. Той има над 30 години опит в ресторанти, хотели и като преподавател. Като шеф и лектор е носител на многобройни награди и грамоти.
Kниги от същия жанр
-
Хапки и сандвичи от световната кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Стари градски рецептие-книга:
4.50 лв.
2.30 EURпечатна:
2.00 лв.
1.02 EUR -
500 десерта, които непременно трябва да опитатепечатна:
19.90 лв.
10.17 EUR -
Готварска книга за дълголетниципечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Екзотични плодове и зеленчуципечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Френска кухняпечатна:
3.50 лв.
1.78 EUR -
Макаронени изделияпечатна:
29.85 лв.
15.26 EUR -
Консервиране без захар и солпечатна:
8.50 лв.
4.34 EUR -
Kоктейлипечатна:
2.50 лв.
1.27 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Книгомания
Година: 2012
Страници: 128
ISBN: 9789548432382
Баркод: 9789548432382
Тегло: 0.54 кг.
Размер: 21.50x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.