Как да подобрим кулинарните си умения
Това е най-добрият наръчник за всеки, който иска да стане истински „шеф” и да обере овациите в кухнята. Навлезте в света на кулинарното изкуство, водени от Марк Уилям Алисън, майстор готвач и преподавател. Следвайте кратките специализирани указания и натрупайте умения и самочувствие! Марк Уилям Алисън ръководи департамента за кулинарни науки на университета „Джонсън и Уелс” в Шарлът, Северна Каролина, САЩ. Той има над 30 години опит в ресторанти, хотели и като преподавател. Като шеф и лектор е носител на многобройни награди и грамоти.
Kниги от същия жанр
-
30 избрани рецепти с точени корипечатна:
2.50 лв.
1.27 EUR -
Млечни продукти - домашно и фермерско производствопечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Българска кухняпечатна:
9.90 лв.
5.06 EUR -
Готварски рецепти за абсолютно начинаещипечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Халогенна кухняе-книга:
2.50 лв.
1.27 EURпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Готварство: организация и функциониране на кухнятапечатна:
23.80 лв.
12.16 EUR -
Вкуснотии от риба, миди, раци и калмарипечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Кисело зелепечатна:
1.99 лв.
1.01 EUR -
Макаронени изделияпечатна:
29.85 лв.
15.26 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Книгомания
Година: 2012
Страници: 128
ISBN: 9789548432382
Баркод: 9789548432382
Тегло: 0.54 кг.
Размер: 21.50x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.