Как да бъдеш психически силен и щастлив човек - Философия за постигане на душевен мир

Как да бъдеш психически силен и щастлив човек - Философия за постигане на душевен мир

(2.83 от 6 гласа)Книгата се състои  по своята същност и начин на приложение от мисловни техники и психологически съвети, за преодоляване на различни психологически проблеми, като панически атаки, страхова невроза, депресия и други, както и  за справяне с безсънието и стреса.

Освен това има различни съвети, житейски свети, за справяне с тежки моменти в живота, с изневярата, раздялата с любимия/любимата.

Именно за това подзаглавието на книгата се нарича „ Философия за постигане на душевен мир”, защото човек, ако няма душевно спокойствие, не може да бъде щастлив.  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: