Зимнина в буркани
Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.
Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане
Kниги от същия жанр
-
Стари градски рецептие-книга:
4.50 лв.
2.30 EURпечатна:
2.00 лв.
1.02 EUR -
Мъфинипечатна:
4.90 лв.
2.50 EUR -
Салати и предястияпечатна:
4.80 лв.
2.45 EUR -
С ръце в тестото -
Българско кулинарно Възражданепечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Френска кухняпечатна:
3.50 лв.
1.78 EUR -
Шоколадова кухняе-книга:
2.50 лв.
1.27 EUR -
Халогенна кухняе-книга:
2.50 лв.
1.27 EURпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Ястия със свинско месопечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.