Зимнина в буркани
Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.
Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане
Kниги от същия жанр
-
Морски деликатесипечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Селска кухняпечатна:
9.00 лв.
4.60 EUR -
Суперхрани for Dummiesпечатна:
5.99 лв.
3.06 EUR -
Питки, баници, сладкишипечатна:
4.20 лв.
2.14 EUR -
DiVino Guide - Българските вина 2013 -
Готварските техники и умения - книга 2печатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Тестени закуски и сладкишипечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Готварска книга 4 сезонапечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Специалитети с колбасипечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.