Зимнина в буркани
Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.
Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане
Kниги от същия жанр
-
Полезни ястия, които децата харесватпечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Ястия на парапечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
1585 от най-добрите и изпитани рецептипечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Селска кухняе-книга:
2.50 лв.
1.27 EURпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Домашен Пирпечатна:
34.90 лв.
17.84 EUR -
Българска национална кухняпечатна:
5.99 лв.
3.06 EUR -
Готварска книга за мъжепечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Вегетариански рецептипечатна:
2.00 лв.
1.02 EUR -
Елда - суперхраната на бъдещетопечатна:
4.90 лв.
2.50 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.