Долината на драконите - Магическа практика - Част Първа

Още от поредицата Долината на драконите

Долината на драконите - Магическа практика - Част Първа

(4.94 от 51 гласа)Винаги помни: целта ти е само една – да оцелееш! Особено, ако си ненужно на никого сираче с магически дар, подхвърлено от добър вълшебник в Университета за магия и оставено там сред господарите на живота. Винаги помни: всеки твой успех ще вбеси ректора, защото отново си успяла да измъкнеш изпод носа му поредния повод да те изключи. Винаги помни: теб с лекота ще те пожертват, предавайки те, например на драконите, за да унищожат магията ти. Но винаги вярвай, че доброто около теб е повече от злото и ще се намери някой, който е готов да помогне и да те защити. Само че никога, НИКОГА, не се приближавай до Черния дракон, защото всичките ти предишни проблеми ще ти се сторят дреболии, в сравнение с това, което ще ти обещае Владиката на крилатия народ.  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Година: 2018
ISBN: 201862905

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: