Дегустацията, или как да опознаем виното

-15%
е-книга - Дегустацията, или как да опознаем виното

Дегустацията, или как да опознаем виното

(3.00 от 1 глас)











е-книга

11.90 лв. | Стара цена: 14.00 лв.

Спестявате: 2.10 лв. (-15%)

  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Печатна книга

15.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 1.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 2.99 лв.

Какво да търсим и как да го откриваме при дегустацията на вино? Как да различаваме едно вино от друго? Защо виното, което събира в себе си огромно разнообразие от вкусове и аромати, се е превърнало в една от най-емблематичните напитки в историята на човечеството? Защо за обикновения любител е важно да разпознае виното, което му допада по вкус и стил, а за професионалния дегустатор нюансите са безкрайни?

„Дегустацията, или как да опознаем виното“ ни дава отговорите и ни отваря вратите пред необятната винена материя. За да навлезем в тайните на дегустаторското изкуство, Неда Проданова буквално ни потапя в сетивния свят на виното и ни запознава с процесите, които протичат по време на раждането му и през целия му живот.

Неда Проданова е доктор на техническите науки със защитена дисертация на тема свързана с микробиологията на виното. Пътят й във винарството продължава вече 50 години. Завършила е специалност „Технология на виното” във ВХВП в Пловдив, след което професионалната й реализация 30 години е свързана с „Винзавод София”. Отначало е технолог, след това микробиолог и началник на лаборатория, за да стигне до зам.-директор по производствено-техническите въпроси. От 1991 г. до 1993 г. е председател на Сдружението на производителите и търговците на вина и спиртни напитки. В момента е консултант във винарска изба „Братя Минкови” и в същото време не спира да работи за популяризирането на винената култура в България.
 



Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация за избраната книга

Информация за избраната книга




Информация за книгата:

Издател: Гурме
Година: 2012
ISBN: 9789542917212
Страници: 152
Тегло: 0.25 кг.
Размер: 13.70x21.00 см.

Коментари

Коментари