Готварство: организация и функциониране на кухнята
Това е един учебник, подготвил поколения австрийски ученици в средните специални училища и гимназии по туризъм, доказал своите качества като учебно помагало, непрекъснато допълван и осъвременяван с най-нови термини, знания и похвати.
Той отговаря напълно на съдържанието на учебната програма на МОН, утвърдена за обучение от 2005 г., и е предназначен за ползване в професионалните гимназии по туризъм.
Богато илюстриран, с добре подбрани теми, разработени на достъпен език, без излишно теоретизиране, учебникът е предназначен в максимална степен да послужи за въвеждане в теорията и практиката на организацията и функционирането на кухнята.
Чрез него вие ще навлезете в европейската терминология на професията, ще се подготвите за робота, както в нашата страна, така и в страните от ЕС, ще добиете самочувствие на равноправни европейски колеги.
Kниги от същия жанр
-
Всичко за печенетопечатна:
59.70 лв.
30.52 EUR -
Производство на млечни продукти в домашни условияпечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Успех на матурата Английски - 2 частпечатна:
14.90 лв.
7.61 EUR -
Разядки и мезетапечатна:
1.99 лв.
1.01 EUR -
Кулинарна енциклопедияпечатна:
59.70 лв.
30.52 EUR -
Китайска кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
500 супипечатна:
19.90 лв.
10.17 EUR -
Здравословни рецептипечатна:
29.00 лв.
14.82 EUR -
Всичко за матурата: 2 част - Литература за 12. класпечатна:
8.90 лв.
4.55 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.