Готварство: организация и функциониране на кухнята
Това е един учебник, подготвил поколения австрийски ученици в средните специални училища и гимназии по туризъм, доказал своите качества като учебно помагало, непрекъснато допълван и осъвременяван с най-нови термини, знания и похвати.
Той отговаря напълно на съдържанието на учебната програма на МОН, утвърдена за обучение от 2005 г., и е предназначен за ползване в професионалните гимназии по туризъм.
Богато илюстриран, с добре подбрани теми, разработени на достъпен език, без излишно теоретизиране, учебникът е предназначен в максимална степен да послужи за въвеждане в теорията и практиката на организацията и функционирането на кухнята.
Чрез него вие ще навлезете в европейската терминология на професията, ще се подготвите за робота, както в нашата страна, така и в страните от ЕС, ще добиете самочувствие на равноправни европейски колеги.
Kниги от същия жанр
-
Печено месо, сосовепечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Готварска книга 4 сезона - най-доброто от столетиетопечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Кулинарна енциклопедияпечатна:
59.70 лв.
30.52 EUR -
Кашер - храна за здраве и духпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Готвим за 30 минутипечатна:
6.90 лв.
3.52 EUR -
Примерни тестове за държавния зрелостен изпит по български език и литературапечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Коледна кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Българска национална кухня - Руски езикпечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Съвременна празнична кухняпечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.