Високорискови полицейски операции

Високорискови полицейски операции

(4.50 от 2 гласа)Книгата "Високорискови полицейски операции" разглежда един от сложните проблеми, с които полицията и другите законоприлагащи институции трябва да се справят в хода на дейностите по защита на националната сигурност, опазване на обществения ред и противодействие на престъпността – високорисковите ситуации, причинени от барикадиране, вземане на заложници или отвличане, разузнаване, преговори и подготовка.

Подробно са описани различни форми, начини, способи и действия от страна на служителите на реда, в това число - силова намеса за обезвреждане на правонарушители чрез щурмови операции. Включени са също особеностите в подготовката и провеждането на снайперски, комбинирани и засадни операции, както и зоните, където най-често възникват високорискови ситуации – населени места, сгради и транспортни средства.

Изданието е предназначено за отговорни длъжностни лица по отношение на сигурността от държавната и местната администрация, ръководители на операции, оперативни щабове за овладяване на кризи и критични ситуации от такъв характер, курсанти и студенти от професионално направление „Сигурност и отбрана”.

Авторът на "Високорискови полицейски операции", доцент д-р Иван Станчев, е преподавател в Академията на МВР в Симеоново и е един от най-изтъкнатите наши експерти в сферата на националната и фирмената сигурност и отбраната.Печатна книга

13.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 1.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 2.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация

Информация
Информация за книгата:

Година: 2013
Страници: 176
ISBN: 9789545095044
Баркод: 9789545095044
Размер: 13.00x20.00 см.

Коментари

Коментари