Варивата
Години наред специалистите по хранене не се осмеляваха да препоръчват варивата за редовна консумация. Днес, обаче, хранителната им стойност, както и лечебните им качества, са вече потвърден факт. И диетолозите не само ги реабилитираха, но са на мнение, че съвременният човек би допуснал сериозна грешка, ако ги пренебрегва в менюто си. Но щеше да е безкрайно скучно, ако ви говорим само колко полезни са варивата. Защото има ли нещо по-вкусно от сварената в глинено гърне манастирска чорба? Или от пикантната люта яхния с царевица, която сме откраднали от латино-кухнята? Да не говорим за ориза, който ни дава безкрайно много възможности да се развихрим.
Kниги от същия жанр
-
Удоволствието от шоколадапечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Зимнинапечатна:
5.80 лв.
2.96 EUR -
Пътят на чаяпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Българска традиционна кухняпечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Ястия от билковата градинапечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Пайове, пити и пудингипечатна:
29.85 лв.
15.26 EUR -
Закускипечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Класическа българска кухняпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Ястия с птиципечатна:
5.80 лв.
2.96 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.