Варивата
Години наред специалистите по хранене не се осмеляваха да препоръчват варивата за редовна консумация. Днес, обаче, хранителната им стойност, както и лечебните им качества, са вече потвърден факт. И диетолозите не само ги реабилитираха, но са на мнение, че съвременният човек би допуснал сериозна грешка, ако ги пренебрегва в менюто си. Но щеше да е безкрайно скучно, ако ви говорим само колко полезни са варивата. Защото има ли нещо по-вкусно от сварената в глинено гърне манастирска чорба? Или от пикантната люта яхния с царевица, която сме откраднали от латино-кухнята? Да не говорим за ориза, който ни дава безкрайно много възможности да се развихрим.
Kниги от същия жанр
-
Моята диабетична кухняпечатна:
17.00 лв.
8.69 EUR -
Прошката: най-великият лечителе-книга:
5.00 лв.
2.55 EURпечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Боб и картофипечатна:
1.99 лв.
1.01 EUR -
Френска кухняпечатна:
3.50 лв.
1.78 EUR -
Питки, баници, сладкишипечатна:
4.20 лв.
2.14 EUR -
Днес готвя аз!печатна:
19.99 лв.
10.22 EUR -
Сезонни плодове и зеленчуципечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Дребни деликатеси на трапезатапечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
10 сурови десерта със суперхрани
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.