Българска енциклопедия на Виното
Първа по рода си енциклопедия на виното у нас. Справочникът разглежда подробно производството на виното от древността до наши дни и представя виното като културен феномен. Специално акцентира на производството на вино в България като представя винарските райони и изби с най-добрите им вина. Допълнително е включена информация за ценители - за аромат, език, послевкус и цвят на виното, а също така и класация на най-добрите вина в България и по света.
Kниги от същия жанр
-
Ароматни треви и сухи подправкипечатна:
6.50 лв.
3.32 EUR -
Билките и подправките - храната чудо в кулинарията и медицинатае-книга:
5.00 лв.
2.55 EURпечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Приключения по пътя на винотое-книга:
17.00 лв.
8.69 EURпечатна:
24.00 лв.
12.27 EUR -
Класическа руска кухняпечатна:
3.99 лв.
2.04 EUR -
Рецепти за здравословни... изкушенияпечатна:
2.00 лв.
1.02 EUR -
Нова готварска книга за мъжепечатна:
20.00 лв.
10.22 EUR -
Оризпечатна:
2.20 лв.
1.12 EUR -
Да печем с любовпечатна:
58.80 лв.
30.06 EUR -
Златни рецепти със златни плодовепечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Труд
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2004
Страници: 264
ISBN: 9789545289002
Баркод: 9789545289002
Тегло: 0.60 кг.
Размер: 22.00x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.