Бавно готвене
Електрическата тенджера за бавно готвене е създадена в средата на 70-те години. Предназначена е била главно за готвене на боб и леки ястия за хора, работещи по цял ден. През следващото десетилетие станала много популярна.
В края на миналия век и в началото на сегашния се наблюдава тенденция към промяна на навиците и начините на хранене. Много хора предпочитат естествените хранителни продукти, с по-малко изкуствени и химически добавки и подобрители и с по-голяма хранителна стойност. И така бавното готвене става отново популярно, а с това и тенджерата.
Kниги от същия жанр
-
Микровълнова фурнапечатна:
4.50 лв.
2.30 EUR -
Ястия в глинен гювечпечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Джобен наръчник за производство на домашна ракияпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
500 средиземноморски ястияпечатна:
19.90 лв.
10.17 EUR -
Френска кухняпечатна:
17.99 лв.
9.19 EUR -
Сладкарствопечатна:
44.70 лв.
22.85 EUR -
Соц гурме. Куриозната история на кухнята в НРБпечатна:
22.00 лв.
11.24 EUR -
Кулинарна книга на Мафиятапечатна:
6.99 лв.
3.57 EUR -
Ястия с рибапечатна:
5.80 лв.
2.96 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2014
Страници: 104
ISBN: 9786197047301
Баркод: 9786197047301
Тегло: 0.13 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.