БЗМЦ

Още от поредицата БЗМЦ

БЗМЦ

(3.00 от 1 глас)  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Печатна книга

9.90 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 1.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 2.99 лв.

В близкото бъдеще мащабна война е на път да възпламени цялото земното кълбо... война за контрол над човешките умове. Чарлз и Бенджамин Армстронг, сиамски близнаци и собственици на Корпорация "Изискани подаръци Армстронг", са решени на всичко, за да не се отклонят от мисията си. А тя е доста ясно дефинирана - да моделират света според собствената си утопична визия. Без войни, без конфликти, без глад. И без свободна воля.

Срещу тях се изправя група тийнейджъри, обединени под кодовото име БЗМЦ, които се борят да защитят правото на хората да бъдат объркани, да бъдат хора. Но войната между двете фракции не е обикновена. Битките се разгръщат на нано ниво, а бойното поле е човешкият мозък. Изходът е неизбежен: победа... или лудост.

Коя страна ще изберете? Колко далеч бихте стигнали, за да надделеете? Ако сте фенове на приключенските трилъри с антиутопичен уклон, то книгите от поредица БЗМЦ на популярния американски автор Майкъл Грант са вашето четиво.

Действието на романите се развива в близкото бъдеще, а в центъра на сюжета е ожесточена война за контрол над човешките умове. Но това в никакъв случай не е обикновена война. Битките се разгръщат на нано ниво, а бойното поле е човешкия мозък. Изходът е само един: победа... или лудост.Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Егмонт
Година: 2014
ISBN: 9789542711452
Поредица: БЗМЦ
Страници: 374
Размер: 13.00x20.00 см.

За автора

За автора
Коментари

Коментари