Академия на проклятията - Как да преметнеш нечисти с пари - Урок четвърти

Още от поредицата Академия на проклятията

Академия на проклятията - Как да преметнеш нечисти с пари - Урок четвърти

(5.00 от 48 гласа)Никога не се опитвайте да се промъкнете в забранена библиотека! Никога! Особено, ако сте обикновена адептка на Академията на Проклятията, а ви се налага да отговаряте за постъпките си пред най-могъщия лорд на Тъмната империя. Та нали вместо да откриете необходимите ви знания, можете да се сблъскате със сериозно обвинение в опит за убийство, за което дори не подозирате. Както и не подозирате това, че продажни нечисти в безпощадна схватка с „ДеЮре“ готвят страшен магически удар. 

Само че офицер Юрао Найтес и неговата правилна финансова политика, така недалновидно пренебрегната от враговете, са много силно оръжие. И дори да е трябвало добре да си помислите преди да се противопоставите на превъзхождащия ви по сила противник, все пак сте под защитата на този, който цени живота ви повече от своя собствен. 
А да се вбесяват Тъмните лордове не е за препоръчване…  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Година: 2018
ISBN: 201862817

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: