Академия на проклятията - Как да не объркаш древните клетви - Урок Пети

Още от поредицата Академия на проклятията

Академия на проклятията - Как да не объркаш древните клетви - Урок Пети

(4.98 от 47 гласа)Никога не разваляйте годежа си с Тъмен лорд! Никога! Защото дори един непредпазлив поглед ще е достатъчен на великия Риан Тьер, за да разобличи лъжата ви и да планира стратегията на най-важната битка в живота си до най-дребните подробности. А ако все пак сте дръзнала да го направите – гответе се! Чака ви водовъртеж от главозамайващи приключения, тайни знания за древни проклятия, истинската история на Тъмната империя, пътешествие до загадъчния остров на морските вещици, среща със самия повелител на Ада и… бавно и чувствено съблазняване.  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Година: 2018
ISBN: 201862839

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: