Агенда за нова епоха - Лична мотивация за трансформация - Естетичен пътеводител

Агенда за нова епоха - Лична мотивация за трансформация - Естетичен пътеводител

Автор: Рум Марк
(2.57 от 7 гласа)  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Книгата, която е пред вас е не политически, не религиозен материал, не дидактично проповядване, не псалми и нравоучения, за каквито българският читател не е нито готов, нито настроен, а писание за Красотата, Поезията, Природата, Вселената, което използва силата на думите за да прави мислите ви по-светли, по-щастливи, по-добри, по начин, реализиран още в старите времена от бардовете, поетите, трубадурите, шаманите, мъдреците.

Писание, което казва на читателите, че всичко има и положителна страна, само трябва да отворят сърцето и очите си за да я видят. Че щастието е въпрос на избор. Че когато мозъкът се настрои да вижда щастието, животът ще стане съвкупност от фактори, хора и събития, които дават само и единствено щастие!

Писание, което да учи хората да вярват. И да ги убеди, че само те могат да направят света си по-красив и стойностен. Казвам ви го от сега, за да го имате предвид, да го мислите, да го усещате и да го визуализирате докато четете.

Тази книга ще ви настрои, ще ви доведе до несъзнателен катарзис и ще ви изведе от там, ще инициира четирите ви тела (физическо, ментално, емоционално и духовно), дванадесетте ви чакри и спиралите ви на ДНК до състояние - съвкупно да станете приемник и проводник, транслатор на Енергията на Безусловната Любов.

Това е писание-активация. След прочита му (а то не се чете еднократно, а се препрочита), ще можете да призовавате, да канализирате и да изпращате тази велика Енергия, както и Виолетовия Седми Космически трансформиращ и лечителен лъч за всякакви неща, свързани с Любов, изцеление, съдействие, самочувствие и сила, касаещи вас и близките ви.

В книгата е опоетизирано това какво е нужно да знаем сега, когато толкова много се говори за Прехода на човечеството към друго, духовно измерение. Много от хората чувстват промяна в света. Някои я чувстват много силно, други тепърва започват да се вслушват и вглеждат в събитията. Изглежда, че със Земята нещо се случва и всеки ден е все по-активно.Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Рум Марк
Издател: Шамбала
Година: 2011
ISBN: 9789549801170

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: