Усури - брой 109/2013

Още от поредицата Усури

Усури - брой 109/2013

(2.50 от 6 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Сто и деветият ни брой е за сърцето, което открива мира. Като открием мира в себе си, чак тогава можем да погледнем към другия. Да потърсим любовта. Да видим висшите й аспекти. И кой знае, може и душата си близнак един ден да срещнем.

ОРЪЖИЯ С БОЖЕСТВЕН ПРОИЗХОД
Според Дханур веда, древната индийска наука за боя, лъкът, копието, сабите – всички те имат божествен произход. ДИНА ДАЯЛ ги използва, за да танцува с тях. Така илюстрира и древната истина, че всички те се захранват с Божествена сила. Затова и не може да се злоупотребява с тях, оръжията се използват, само ако е абсолютно наложително. В ръцете на Дина танцуват и пеят за мира...

ТЕТИВАТА Е В ЖЕНСКИ РОД
Те просто да двойка с лъка, казва КОНСТАНТИН КОВАЧЕВ. За взаимодействието им, също за силата им, когато са заедно, разговаряме с него. Вместо за начините да си направим лък, се получи прекрасен разговор за отношенията и за силата да взаимодействаме. Иначе в България десетина са хората, които могат да изработят това древно българско оръжие. Ателието на Косьо е в спалнята му – и там надничаме, докато говорим за силата на лъка и тетивата. Изстреляйте първата стрела в небето, съветва ни той. Ще го послушаме!

ЖЕЛАНИЕТО СЕ НУЖДАЕ ОТ ПРОСТРАНСТВО
Към тази тема пристъпихме с разбирането, че перфектно изграждаме себе си, собствената си хармония, когато сме открили и перфектния партньор. За начините да прогледнем неговите потребности научихме много от ЕСТЕР ПЕРЕЛ. Тя е не просто психотерапевт, а човек, който предусеща нуждите на двойката. Изпълва ги със смисъл и така сякаш ни дарява истината за отношенията. Естер работи в областта на еротичната интелигентност от много време. Тук споделяме някои от истините, до които достига...

ЛЮБОВ ИЗВЪН ВРЕМЕТО И ПРОСТРАНСТВОТО
Душата близнак е всъщност нашата Висша душа. За вълнуващото свързване с нея ни разказва ОУРА ЛОВ. Оура Лов и РАДИ ТИШЕЛОВА – това са сякаш души близнаци. Един ден Ради ни даде книга, наречена „Пчелата”. Неин автор е именно Оура Лов. А книгата е мъдра, разказва за висшето ни Аз, помага ни да изживеем единството си с него. Просто книга, която разкрива пътищата. Книга, която слива. Поканихме Оура Лов да си поговорим за душите близнаци. И така научихме, че тя и Ради са едно...

Октомврийското „Усури” представя още практики от Лечебно тао със съдействието на Рентао и Витао; говори и за баланса на витамините в нас; представя модерните икони на приказката, наречена индийско кино; сто и деветият ни брой разкрива Теорията на съпоставянето, от която се родила и Вселената ни, а също така рисува с цветовете на лавандулата – ароматните ни страници разказват как се е използвала в древността и днес.



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Аргед
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 201313122665109
Поредица: Усури


ИМЕТО „УСУРИ” ВИНАГИ Е БУДЕЛО ЛЮБОПИТСТВО. То обаче няма нищо общо с усурийските тигри, защото е съчетание на понятия от санскрит. У - това е енергията, която идва от ИЗТОЧНИКА, носи идеите и животворните вибрации на КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ; СУР пък побира в себе си космическата мъдрост, еволюцията, изминатия път, натрупания опит; и накрая идва ред на И - това е изявеното във видимия свят сега. Целостта на всичко това ражда УСУРИ – не само думичката, но и самото списание . Придружете ни в нашето приключение за духа и ще откриваме заедно себе си – всеки месец с всяка страница...


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: