Усури/брой 87

Още от поредицата Усури

Усури/брой 87

(2.57 от 7 гласа)











Бр. 87 на сп. „Усури” предчувства:
ПОТАПЯЙКИ СЕ В СОБСТВЕНАТА СИ ЛЮБОВ, ЩЕ ВИДИМ И НАШАТА СВЕТЛИНА

Да пътуваме към себе си, е съвет, който обичат да дават не само духовните учители. Защо обаче сме непрекъснато толкова далече от нашата същност, решихме да изследваме по страниците на „Усури”. Първо начертахме трасето, което води от Карнобат към Априлци – по него Яна трансформира себе си, превръща се в същество от светлина. Една друга Яна обаче приема за личното си израстване пътешествие на хиляди километри оттук... Между Гоа и Ладак тя се сблъсква с мечти, болки и стремления, достатъчни за цял живот. Харилал пък е извървял пътеката от Керала до Прага. Идва в Европа като човек, който умее да лекува хората, но се оказва, че преди да се запознае с Марие, не е познавал точно себе си...

Тази карта обаче е външността, повърхността на процес, който протича дълбоко във всеки един от нас. Нея можем да закачим върху стена и така да закрием някоя от неравностите й. Неравностите, дупките в нас няма как да маскираме. Единственият ни шанс е да ги заобградим с онази типично човешка невеществена сила. Потапяйки се в собствената си любов, ще видим и нашата светлина. Тогава пътешествието вече може да започне!
Приятно пътуване в нашия нов брой!

Теми и събеседници:

ТЕНИСЛАВ СРЕЩА МОЛЕКУЛАТА
Квантово интервю, завършващо с чисто осъзнаване

ДА СЛЕДВАШ ЯНА
Йога дневници, които водят първо към сърцето

ЯНАХА: КАРМА В ДЕЙСТВИЕ
Експириънс от пясъка в Гоа до цветовете на Ладак

ТАЙ ЧИ СЪВЪРШЕНСТВО
И тялото има своя философия на движението

ЦВЕТОВЕТЕ НА ТАЙЛАНД
Ритуали и занаяти, които рисуват хармония

ДЗЕН В ЧАША ЧАЙ
Да почувстваме живота със силата на ароматите



  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Аргед
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2011
ISSN: 1312266587
Поредица: Усури


ИМЕТО „УСУРИ” ВИНАГИ Е БУДЕЛО ЛЮБОПИТСТВО. То обаче няма нищо общо с усурийските тигри, защото е съчетание на понятия от санскрит. У - това е енергията, която идва от ИЗТОЧНИКА, носи идеите и животворните вибрации на КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ; СУР пък побира в себе си космическата мъдрост, еволюцията, изминатия път, натрупания опит; и накрая идва ред на И - това е изявеното във видимия свят сега. Целостта на всичко това ражда УСУРИ – не само думичката, но и самото списание . Придружете ни в нашето приключение за духа и ще откриваме заедно себе си – всеки месец с всяка страница...


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: