Строителна техника - брой 5/2017

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 5/2017

(3.84 от 19 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА – бр. 5 / октомври 2017

 
От 13 до 15 септември на кариера Балша се проведе третото издание на единственото по рода си в България демонстрационното изложение StroMa Expo. В него взеха участие голяма част от българските вносители на земекопни, пътностроителни, подемни и кариерни машини. Техниката бе представена в действие по изключително атрактивен начин на обособени демонстрационни площи чрез професионални оператори, а всеки посетител можеше да изпробва желаните от него машини.
 
В цяла Европа има тенденция работното пространство по обектите да става все по-малко и все по-неудобно за операторите, от които обаче се очаква бързина и производителност. Mecalac отговаря на това предизвикателство, като предлага иновативни, компактни и многофункционални машини. Роланд Трейдинг представя уникалните машини на Mecalac, като едно много перспективно приложение е рециклиращата промишленост.
 
При новия верижен минитоварач Bobcat Т870 няма компромис между комфорта и стабилността, благодарение на иновативната ходова част със специално окачване Torsion Suspension Undercarriage. Тя съчетава комфорта, постиган от окачването Roller Suspension (където всички ролки са окачени на листови ресори), със стабилността на твърдото окачване и предлага още нови предимства.
 
В брой 5 / 2017 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:
 
Отзвук от изложението StroMa Expo 2017 – вижте най-интересното от щанда на всеки изложител
 
Роланд Трейдинг представя уникалните машини на Mecalac – техниката на Mecalac е много подходяща и за рециклиращата промишленост
 
Bobcat с авангардно окачване за верижни минитоварачи – комфорт и стабилност в едно
 
Volvo EC355 E – големите предимства на малкия радиус: новият 35-тонен багер с малък радиус на въртене на купола предлага редица преимущества
 
Електрическа иновация от Caterpillar - нов 53-тонен челен товарач Cat 988K XE с дизел-електрическо задвижване
 
42 конфигурации на телехендлери от Faresin
 
Bell B20E – малкият голям дъмпер
 
Новата стомана Hardox 500 Tuf
 
Още кранове Hiab с безконечно въртене
 
ГАП-07 - поредният горд собственик на хибриден багер Komatsu
 
На Пловдивския панаир – Есен 2017: обзор на най-интересното от тазгодишния Есенен технически панаир
 
Тайтън Машинъри България на Пловдивския панаир
 
Минибагерите на Hyundai – представяне на гамата на южнокорейския производител
 
Рециклирането на асфалт като печеливш бизнес – как го правят в немската пътностроителна фирма Juchem Group
 
XCMG с големи планове за Европа – интервю с Ма Ксиаокоу, заместник генерален мениджър на Xuzhou Construction Machinery Group Imp/Exp. Co., Ltd.



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
ISSN: 20175


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: