Строителна техника - брой 4/2018

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 4/2018

(3.83 от 12 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА – бр. 4 / септември 2018

 
През тази година Инжконсулт подновява отношенията си с водещия китайски производител Sany и започва редица нови партньорства с други надеждни и доказани производители: Nace Makine (Турция) - трошачни и пресевни инсталации, Dieci (Италия) - телескопични товарачи, EP Equipment (Китай) - мотокари и електрокари, и Oscar (Турция) - малогабаритна строителна техника.
CDE Global е основана през 1992 г. в Северна Ирландия с основна дейност производство на оборудване за пресяване и промиване на материали за минно-кариерната индустрия. Към момента компанията е най-големият световен доставчик на оборудване и технологии в мокрите процеси. На фокус е най-модерната технология за обезводняване на промит пясък чрез хидроциклони.
С 90 години история зад гърба си CIFA, водещият италиански производител на техника за транспортиране и полагане на бетони, не спира да развива своите продукти и да предлага все по-иновативни решения на строителните фирми по света. Евромаркет Кънстракшън се е заел със задачата да запознае и представи множеството предимства, с които машините CIFA могат да помогнат на българските компании да увеличат производителността си и да бъдат още по-конкурентни на пазара – особено с приложението на карбонови секции на стрелите на бетон-помпите.
 
В брой 4 / 2018 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:
 
Рампи Lotus в служба на строителството
Новите поколения на Hiab настъпват в България – търсят се модели от средния и тежкия клас
Тежката артилерия на Himoinsa – електрогенераторите от гамата за тежки приложения са отлично решение за банки, болници, заводи и летищни терминали
Bell: Когато 4х4 е по-добре от 6х6 – Bell Equipment развива концепцията си за двуосни дъмпери, които имат редица предимства в някои приложения
Volvo EC750E HR - най-производителният багер за разрушаване
Колесни багери на MAX от Mecalac – новата серия MWR на френския производител
Hyundai HL960 HD – специално за тежки приложение: 19,3-тонен челен товарач за работа в кариери и рециклиращата индустрия
Машини на Wirtgen Group изграждат новото летище на Истанбул – над 50 машини и инсталации от марките Wirtgen, Vögele, Hamm и Benninghoven се използват за строежа на най-голямото по брой пътници летище в света
Персенк инвест си гарантира успех с Hitachi – кариерата край Куртово Конаре продължава да работи все така успешно благодарение на машините на японския производител
Интерагри България на Пловдивския панаир – какви машини от New Holland ще бъдат изложени на Есенния технически панаир
Елтрак България: За най-ефективно управление на машинопарка – сервизните договори и специалистите PSSR осигуряват не само безпроблемна работа на машините, но и спокойствие на клиентите
Bobcat на 60 години – най-големият производител на мобилна компактна техника продължава все напред и нагоре
Производителността – ахилесовата пета на строителството – част 1



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
ISSN: 201862882


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: