Камиони - брой 01/2020

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 01/2020

(3.89 от 18 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 1 / януари 2020

Електрическият влекач Nikola TRE, който от 2021 г. трябва да се предлага на европейския пазар, влиза в кожата на новия IVECO S-Way. Това се случва чрез джойнт венчър между IVECO, FPT Industrial и Nikola Corporation.
Renault Trucks обяви пускането на обновени версии на камионите си за превози на дълги разстояния и за дистрибуция. Модификациите 2020 на гама T и гама D предлагат решения за оптимизиране на разхода на гориво и намаляване на въглеродните емисии.
MAN ProfiDrive e програма за обучение по сигурно, икономично и ефективно шофиране, разработена от MAN Truck and Bus, която работи ефективно повече от 35 години в над 67 държави. Главният редактор на КАМИОНИ Лъчезар Апостолов влезе в ролята на курсист и премина първия модул от интересното обучение.
228 нови автобуса от категория М3 са регистрирани в България през 2019 г. Това е спад от над 23%, след като през 2018 г. бяха регистрирани 297 превозни средства категория М3.
8041 нови лекотоварни автомобила са регистрирани в България за периода 1 януари – 31 декември 2019 г. В тази бройка влизат МПС от категориите N2 (от 3,5 до 12 т) и N1 (до 3,5 т).
 
В брой 1 / 2020 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
Анкета: Вносителите - 2019 г. бе добра, но можеше да е още по-добра. Представителите и вносители за България на основните марки отчетоха добра година въпреки свитите с 10% продажби на камиони в България през 2019 г.
Новите тол такси за камиони са между 3 и 20 ст. на километър. Нов намален размер на тол таксите за автомобили над 3,5 т и редуциран обхват на платената пътна мрежа договориха превозвачите.
Идва новият Volkswagen Caddy. Volkswagen Nutzfahrzeuge разкри някои детайли около появата на напълно нов Caddy, чиято световна премиера е през февруари.
BYD се прицели в електрическите камиони. Китайската компания BYD ще представи електрическите камиони eTruck в Европа още през 2020 г.
Брюксел ще сменя смарт тахографите. Шест месеца след представянето на първото поколение смарт тахографи експертна група към Европейската комисия обсъди въвеждането на smart tacho 2.0.
Тежка ваканция за Пакет Мобилност
Daimler Buses предлага резервни части от 3D-принтер
Рали Dakar 2020 - КАМАЗ и пак КАМАЗ
Горивни клетки, водород и електромобилност
Архивирайте редовно данните от тахографа и картата
Този тъй труден 1%
XXL хладилни композиции от ФригоС
Автономни и електрически камиони и ванове на CES 2020



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20201311831501
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: