Йога за всички- брой 1/2013

Още от поредицата Йога за всички

Йога за всички- брой 1/2013

(3.40 от 5 гласа)











Време е човек да започне да си дава сметка за последствията от храната, която консумира, водата която пие, въздуха който диша. Всичко, каквото ядем, влияе на физическото и умственото ни тяло. Да не говорим за ефекта върху съзнанието ни от това, което четем, гледаме по телевизията, учим в училищата и университетите. Ето защо осъзнатите действия са важна предпоставка за постигането на здравето, към което всички се стремим, но реално малко знаем за него. След този брой сме сигурни, че ще знаете повече за връзката на храната и състоянието на духа и тялото.
 

Четете още в броя:
- Интервю със свами Савикалпа Сарасватие за същността на нада йога
- Влиянието на обърнатите асани върху човешкия организъм
- Корекции на заобикалящото ни пространство според Васту
- Психология на чакрите: Анахата
- Пътешествия: Лудост и просветление в Гоа
- Практика за болки в гърба



  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: София нюз
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 201397713143190101
Поредица: Йога за всички


Списание "Йога за всички" е ориентирано към широк кръг читатели, които вече се занимават или биха искали да започнат да практикуват йога.

На страниците му ще намерите специално разработени практики, изпълними в домашни условия, срещи с именити фигури от света на йога, запознаване с ведическата философия, разкази за пътешествия в Далечния Изток, аюрведични съвети за всеки ден и много други теми, с които заедно да намерим пътя към осъзнато съществуване.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: