Бела - брой 7/2013

Още от поредицата Бела

Бела - брой 7/2013

(3.00 от 7 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Храната е солта на живота, медът и маслото, по което ни върви, големият залък, който лапваме, за да не кажем голяма дума, хлябът и ножът, които държим, за да демонстрираме сила и власт. Тя е и голямата тема в юлския брой на БЕЛА.

От собственика на сайта „1001 рецепти“ Сандра АЛЕКСИЕВА научихме, че човек може да бъде много повече от това, което яде. Ще разберете защо, ако прочетете интервюто с нея „1001 връзки с кулинарната общественост“.

ВАЖНО! От този брой в раздела „БЕЛА КЪЩА“ Сандра стартира и своя рубрика „Преглътни“. Приятно преглъщане, докато я четете и… разглеждате.

Има жени, които и след 40-, 50- и даже след 60-годишна възраст умеят да изглеждат привлекателно и секси. Как го правят „споделят“ в юлската БЕЛА Деми Мур, Ким Катрал, Моника Белучи, Джейн Фонда, София Вергара, Гуинет Полтроу, София Лорен и Холи Бери.

Да, да изглеждаш млад, не е толкова трудно в наши дни. Но е трудно да излъжеш репродуктивната си система, че е млада … Дори и звездите, родили след 40-годишна възраст, не крият, че това е било рисковано и пълно с много трудности и тревоги начинание. Откровенията им – в статията „40-те са новите 30. Обяснете го на яйчниците си“.

Защо през лятото жените полудяват по кремовете за отслабване? Защо вярват на козметични обещания, които звучат нелогично? Прочетете отговорите в „Истината за крема за отслабване“.

Ударите на сърцето карат артериите да пулсират и този ритъм може да се напипа във всяка точка на тялото. А по отклоненията от нормалния пулс може да бъде поставена безпогрешна диагноза. Как точно сме обобщили в статията „Диагноза по пулса“.

Крие ли опасности за здравето диетата на Пиер Дюкан? И ако да, защо този метод за отслабване продължава да е толкова популярен и днес? В статията „Евангелие“ на Дюкан“ отговаряме на въпроса защо диетите въобще са набедени за ефективни.


В новата БЕЛА можете да прочетете още:
- С какво да комбинираме роклите на цветя.
- Кои са трите теории за стареенето и коя от тях е най-научно обоснована.
- Как да задържите загара по-дълго време.
- Какво прави за тялото ви лимфодренажът.
- Кои са съвременните методи за лечение на разширените вени.
- Как да постъпите, ако се срамувате от партньора си – от психолога Райна АНГЕЛОВА.
- Що е то етерична кулинария и има ли тя почва у нас – разговор с Цветомир и Радостина БОРИСОВИ.
- Какво можем да очакваме от суперхраните.
- В кои ресторанти се връщаме и в кои – не.
- Защо лятото разпалва сексуалното ни желание.
- Дали любовта е свършила, ако ви е скучно заедно.
- Трябва ли да се обвинявате, ако обичате различно децата си.
- Какво означава да си добър родител.
- Какво очаква всички зодии през ЮЛИ – от астролога на списание „Бела“ Михайлина НИКЛЕВА-МИШЕЛ. 



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Дакс медия
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 2013131170847
Поредица: Бела


Бела е списание за интелигентната жена, която държи на своето развитие и самоусъвършенстване и е отворена за промените, които времето налага.

За жените, които знаят и не знаят какво искат!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: