Бела - брой 4/2014

Още от поредицата Бела

Бела - брой 4/2014

(4.20 от 5 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

„Сексапилът на жената може да се подчертае чрез по-дълбоките цепки, голите рамене или пък голия гръб и редица още нестандартни допълнения или украшения за шията, китката и глезена. Накратко: всичко от външността на жената може да бъде секси, стига да действа емоционално и стимулиращо на мъжа.“ Думите са на проф. д-р Любомир СТОЙКОВ. Цялото интервю с него можете да прочетете в новата БЕЛА

През последните две десетилетия страстите около загара кипяха почти неспирно. Лекарите постоянно удължаваха “страшния списък“ с вредните последици от слънчевите бани. Ние ви предлагаме да извървите заедно с нас пътя от страха към удоволствието от загара.

Искате да бъдете стройни, здрави, с нерви като въжета? Може, ако включите в менюто си целина. Запознайте се с подробностите в статията „Целината – източник на женско здраве“.

Казват, че само усмивката на човека не остарява. И още – че щастливият човек няма време да боледува. Мишо е истински излечител. Винаги те усмихва. При него тъжните неща стават смешни. Споделените мисли на „Стършела“ Михаил Вешим четете в интервюто на Теодора Станкова.

Българин ще атакува рекорд на Гинес с околосветско плаване! Повече за това смело начинание четете в материала „Иван и морето“. В този текст ще намерите и отговара на въпроса защо морето, както и животът, дели хората на пътешественици, съзерцатели и удавници.

Във Франция църковните камбани мълчат от Светли четвъртък до Велика събота. Всички скърбят за смъртта на Исус. В Швейцария има толкова пасхални традиции, колкото и кантони. В Испания на почит са пасхалните шествия. Ако искате да научите още любопитни подробности за големия християнски празник, статията „Великден – как го празнуват другите“ е точно за вас.

Пухкав козунак със със стафиди и бадеми по рецептата на Сандра Алексиева бихте могли да приготвите и вие. Достатъчно е да набавите необходимите продукти и да се въоръжите със слънчево и празнично настроение.

В новата БЕЛА можете да прочетете още:
- Мъжка козметика за жени?!
- Бръчки по деколтето
- 31 рецепти за красота
- Ший значи живот
- Най-засищащите храни за диета
- Магнезий – „четвъртата власт“ в тялото
- Авитаминозата (Как да не станем заложници на митовете за нея)
- Движението не ни спасява от затлъстяване
- Едно на милион или за редките болести
- Черните мисли – моето мъчително всекидневие - от Райна АНГЕЛОВА, психолог.
- Парадокси на свободата
- CS, Couchsurfing, или каучсърфинг
- „Чиклитът не е романтика“, интервю с Велизара Добрева
- Зигмунд Фройд – велик и ужасен
- Малките тайни, които запазват любовта
- За какъв секс мечтаят мъжете
- Боят като възпитателна мярка
- Добре дошло вкъщи, бебе
- Как изглеждаме в очите на аутистите
- Голямото великденско почистване (Няколко ценни идеи)
- Какво очаква всички зодии през месец АПРИЛ – астропрогнози на Михайлина КЛЕВА-МИШЕЛ



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Дакс медия
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 100
ISSN: 2014131170844
Поредица: Бела


Бела е списание за интелигентната жена, която държи на своето развитие и самоусъвършенстване и е отворена за промените, които времето налага.

За жените, които знаят и не знаят какво искат!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: