Бела - брой 3/2012

Още от поредицата Бела

Бела - брой 3/2012

(4.00 от 1 глас)











  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Списание „Бела”, брой 3/169, 2012 г.

Да се сдобрите със женствеността си, да се научите да обичате мъжете още повече, а себе си – най-много, да станете осъзнати и цялостни… Всичко това ще ви се стори лесно за постигане, ако прочетете „психотерапевтичното” интервю на Мирослава ИВАНОВА с ВИРГИНИЯ ЗАХАРИЕВА. Можете да й се доверите. Тя е помогнала на много жени в България да тръгнат по дългия път от възклицанието „Ах, любимите ми обувки” към въпросите „Коя съм аз” и „Каква е женската ми същност?”.

Възможно ли е човек да промени светогледа си изведнъж, за един ден? Оказва се, че да. С психологичните техники, описани в статията „Оптимист за 24 часа”, за едно денонощие можете да преобърнете негативните си настройки в позитивни. Но след това ще трябва да се потрудите, за да ги вкорените за цял живот в нагласата си към света.
 
Неземна радост, духовно пробуждане, верен път, чист миг, медитация… Това са думите, благодарение на които БЕЛА стигна до сърцето на будизма в статията „Буда, който знае пътя”. Ненапразно са го сравнявали Буда с лекар. В борбата с човешкото страдание тоъ е поставил диагнозата и предписал лекарството. Останалото зависи от волята и дисциплината на пациента.

Бавната обмяна на веществата е тревожен симптом. Но от какво зависи забързването й и как да повлияем на този процес, за да не натрупваме излишни килограми, а да останем дълго време в отлична форма?
Ще ви помогне операция „По-бърз метаболизъм”.

Невинна усмивка, бегъл поглед – и най-малкия намек някой жени приемат за признание в любов и се отдават безрезервно на измислената страст. Защо толкова често падаме жертва на собствените си любовни фантазии ви отговаряме в статията „Любов менте”.

„В Индия добрата вест идва със сладкиш”. Научаваме това от индийката МОНА КАУШИК. Тя е родена в брахманско семейство, където нормалният начин на хранене е вегетарианският. Затова за БЕЛА Мона сготви пулао с цвекло и спанак и необикновен ябълков кхир за десерт. А на Теодора СТАНКОВА разказа интересни неща за дахито, памира и подправките, които лекуват.

  В новата БЕЛА можете да прочетете още:

- Защо не бива да се срамуваме от женските сълзи.
- Кои са класическите рокли, които не излизат от мода и до днес.
- С какво серумът превъзхожда обикновеният крем за лице.
- Кои са beauty тенденциите през топлия сезон.
- Какво рискувате при епилация, посещение на солариум и при масаж на лицето.
- Кок да си направите прическа на вълни вкъщи.
- Каква е истината за отслабването чрез спорт.
- Що е то директно адхезивно възстановяване на зъби – интервю с дентистите д-р Ани ДИМИТРОВА, д-р Малина ДИМИТРОВА и д-р Емил ДИМИТРОВ.
- Кой е вашият метод за подмладяване.
- Полезна ли е хомеопатията по време на бременност – разговор с д-р Марина БЕЛЧЕВА, специалист по ирисова диагностика, хомеопатия и цветотерапия..
- Какво е ЛЕЙСИК – разговор с д-р Венелина МИЛЕВА, офталмолог и победител в конкурса „Мисис България 2011 Свят”.
- Как да преборим пролетната депресия – разговор с д-р Вергиния ГЕОРГИЕВА, специалист по вътрешни болести, фармакология и фитотерапия.
- Може ли психологията да излекува наднорменото тегло – статия на психолога Райна АНГЕЛОВА.
- Защо трябва да бъдем по-благосклонни към суеверните.
- Кои въпроси да зададем на либидото си, за да го съживим.
- Защо умните деца се учат лошо
- Как да създадем кухня от нулата.
- Кои са 7-те незаменими продукта за готвене.
- И какво ги очаква конкретно през периода от 15 МАРТ до 15 АПРИЛ – астропрогнози на Михайлина НИКЛЕВА-МИШЕЛ.
 



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Дакс медия
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 84
ISSN: 131170840312
Поредица: Бела

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: