Бела - брой 11/2012

Още от поредицата Бела

Бела - брой 11/2012

(3.67 от 6 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Списание „Бела”, брой 11/177, 2012 г.

Лице на ноемврийската корица на БЕЛА е офталмологът Венелина МИЛЕВА, която освен красива, е и благородна. „Мисля, че всичко, което се прави за деца и възрастни хора в едно общество, е много хубаво” – споделя тя. Какво е направила „Мисис България 2011 Свят” за децата, можете да прочетете в статията „Красотата е и… Венелина Милева”.
 
Традиционният луд предколеден шопинг чука на вратата. Можем ли да избегнем неразумното празнично харчене? Ще откриете полезни съвети по тази тема в новата БЕЛА. А какво ни движи при избора на подаръци и какво означава подареното от вас, ще разберете от статията „Психология на подаръка”.

В интервю с писателката Донка ПЕТРУНОВА, Теодора Станкова разговаря за героя, престъпника и злия гений на мафията у нас.
И още за: младостта и старостта, за книгите като отмъщение, за амбициите на политиците и за бъдещето на България.

Как мислите, по-глупав ли е Homo Interneticus? Изглежда да. Дългите престои в Мрежата са в състояние да променят невронни връзки в мозъка, да претоварват паметта ни и да увреждат критичната ни мисъл. Поне така твърдят учените.

Сгряващият мирис на кафе, сладкото ухание на печен сладкиш, свежестта на току-що колосаните чаршафи, тънкото благоухание на цветята в гостната… Всичко това е… аромадизайн – да създаваш уют вкъщи с подходящите аромати. Ще разберете как от статията „Аромадизайн”

Дори и да не обичате студа, ще се опитате да го превърнете в източник на здраве и красота, ако обърнете внимание на статията „О, студ, поспри!” в ноемврийската БЕЛА. А ако искате да не се разболеете нито веднъж в студа, се сприятелете с имунитета си по схемата, която ви предлагаме в статията „Угояване” на имунитета”.

Ако се съмнявате, че сте в края на поредната година на неизпълнени намерения и обещания, не се отчайвайте. В този брой БЕЛА ви предлага да се включите в една 14-дневна оздравителна програма. Все ще намерите 14 последователни дни до края на 2012 г., та да се погрижите за здравето си.

Семейство, бит, работа, деца, пазаруване… В прозата на ежедневието на много семейни двойки им е трудно да запазят чувствата си ярки и свежи като в началото на връзката. Ако мислите, че и при вас нещо „куца”, анализирайте отношенията си, като отговорите на въпросите от теста „Умеете ли да разговаряте с другия”.

И още в новата БЕЛА:

- Как да облекчите ноември.
- Кои са 6-те фотографски тенденции за сезона есен 2012.
- Защо туидът и карето са безсмъртни.
- Как да дадете сила на кожата.
- Коя е тя, хамелеонът.
- Кои са тенденциите в косите за студените месеци.
- Що е то биорезонансна терапия.
- Как да се справите с ироничните майки – от Райна АНГЕЛОВА, психолог.
- Кои граници да не прекрачвате, когато решите да сте откровени с шефа.
- Как да почистите пералната машина.
- Може ли постите да са гурме.
- Как да си направите чийзкейк с фъстъци и карамел.
- Какво очаква всички зодии през периода от 15 НОЕМВРИ до 15 ДЕКЕМВРИ – астропрогнози на Михайлина НИКЛЕВА-МИШЕЛ.

 



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Дакс медия
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 20121311708412
Поредица: Бела

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: